spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

Disclaimer

Algemeen

Deze website is geoptimaliseerd voor de MS Internet Explorer 8 of hoger bij een schermresolutie van 1024x768 pixels.

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van PontMeyer en de geleverde diensten van PontMeyer.

PontMeyer behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Aansprakelijkheid

PontMeyer besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. PontMeyer is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal PontMeyer een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

PontMeyer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.


 

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van PontMeyer. Zonder schriftelijke toestemming van de afdeling Marketing van PontMeyer is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopieren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van het eigendomsrecht.

PontMeyer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.