text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Skantrae Slimseries One Industrieel

Comfidoor Stijldeur Industrieel

Industriële binnendeur

Op zoek naar een industriële binnendeur? Bij PontMeyer bent u aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten industriële binnendeuren waar u uit kunt kiezen. Stel in onze deurenconfigurator uw binnendeur geheel naar eigen wens samen.

Industriële binnendeur opdek

Wanneer u weet welke deur past bij uw interieur is het belangrijk om te weten of u een opdek binnendeur nodig hebt of een stompe binnendeur. Het verschil tussen deze twee varianten zit in de wijze waarop de deur in het kozijn valt. Een opdek binnendeur heeft een opdekrand, waardoor de deur op het kozijn valt. Een stompe deur valt daarentegen volledig in het kozijn. Daarnaast kent een stompe binnendeur geen draairichting. Een opdek binnendeur kent wel een draairichting. Let op! De afgelakte deuren, zoals de ComfiDoor lijndeur stomp, kennen wel een draairichting. Deze deuren worden namelijk standaard pas en arm geschaafd. De draairichting van de deur bepaalt u door voor de deur te gaan staan en te kijken aan welke kant de scharnieren in het kozijn hangen. Hangen de scharnieren links? Dan heeft u een linksdraaiende deur. U heeft vanzelfsprekend een rechtsdraaiende deur als de scharnieren rechts hangen.

Industriële binnendeur zwart

Zwarte industriële binnendeuren zijn op dit moment een zeer populaire trend. Bekijk hiervoor eens ons Skantrae SlimSerie assortiment. Dit assortiment bestaat uit voornamelijk zwarte industriële binnendeuren. De industriële deuren die PontMeyer in het assortiment heeft, zijn naast de kleur zwart ook verkrijgbaar in de kleur wit.

Industriële binnendeuren kopen bij PontMeyer

Op zoek naar een industriële binnendeur? Dan bent u bij PontMeyer bij het juiste adres! Laat u inspireren in de showroom op één van onze vestigingen of neem een kijkje in onze deurenconfigurator. Heeft u een industriële binnendeur gevonden die aansluit op uw wensen? Maak eenvoudig online een account aan, bekijk de prijzen en plaats met enkele stappen een bestelling. Heeft u behoefte aan meer of uitgebreid advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. U heeft ook de mogelijkheid om langs te gaan bij één van onze 48 vestigingen.