text.skipToContent text.skipToNavigation

Draadnagel

  • 1(current)
  • 3
41 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Draadnagels

Draadnagels ook wel spijkers genoemd zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Over het algemeen is de toepassing om meerdere houten delen aan elkaar te nagelen. Of voor het bevestigen van vloerdelen. Draadnagels zijn verkrijgbaar met een platte kop of een verloren kop. Draadnagels met een verloren kop bieden het voordeel dat de bevestiging amper zichtbaar is voor het blote oog.

U kunt de verloren kop afwerken met een acrylaatkit of plamuurmiddel in combinatie met een plamuurmes. Om de draadnagels met een verloren kop goed diep in het hout slaan kunt u gebruik maken van een drevel. Door de drevel op de draadnagel te plaatsen, kunt u met een hamer op de drevel slaan om zo de draadnagel verder in het hout te plaatsen.

Duplex nagels zijn geschikt voor tijdelijke oplossingen. Doordat het kopje uit twee vlakken delen bestaat, is het niet mogelijk de nagel in zijn geheel in het hout te slaan. Hierdoor is de draadnagel gemakkelijk te verwijderen indien nodig, en daardoor uiterst geschikt voor het tijdelijk aan elkaar bevestiging van hout.

Draadnagels koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.