text.skipToContent text.skipToNavigation

Schuifdeurbeslag

Schuifdeuren kunt u zelf bouwen met de onderdelen die u kunt kopen bij PontMeyer. Het aantal schuifdeuren die u wenst te plaatsen bepaald deels welk systeem voor u geschikt is. U kunt kiezen uit schuifdeuren met onder geleiding door middel van een rail of stootdopppen waardoor uw schuifdeur niet de andere deuren kan raken. Bij de schuifdeur systemen van PontMeyer kunt u zelf het hout kiezen voor uw panelen.

Montage schuifdeuren

Schuifdeuren kunt u gemakkelijk monteren op de muur of plafond. Maak hierbij gebruik van een boor schroefmachine. Indien nodig kunt u gebruik maken van pluggen en schroeven voor de juiste verankering. U plaats de bovengeleiding op uw muur en plafond. De geleiders schroeft u op het houten paneel met een handschroevendraaier of schroefmachine. U kunt nu de panelen in uw rail hangen. Heeft u stootdoppen of een onderrail, kunt u deze monteren.

Benodigdheden

Heeft u een houten gemelamineerde plaat ingekort? Dan kunt u de randen afwerken door deze te behandelen met kantenband of deze schilderen. Om de schuifdeuren na montage te kunnen openen en sluiten kunt u schuifdeurgreep plaatsen. Wenst u uw rail systeem netjes af te werken? Dan kunt u dit afwerken met aftimmerhout.

Vouw en schuifdeurbeslag kopen? Kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.