text.skipToContent text.skipToNavigation

Deurdrangers en kantschuiven

Wilt u een deurdranger monteren? Deurdrangers hebben wij met glij arm, normale arm en zonder arm. Deurdrangers zijn erg handig voor het gemakkelijk en snel sluiten van deuren. Bovendien zijn ze energiebesparend en onderhoudsarm door de degelijke constructie. Lees hier meer over ons aanbod aan deurdrangers en kantschuiven.

4 producten gevonden

Deurdrangers

Een deurdranger zorgt ervoor dat uw deur langzaam automatisch zal sluiten nadat deze is geopend. Deurdrangers worden vaak toegepast op scholen, ziekenhuizen of winkels. Door een deurdranger te plaatsen zorgt u ervoor dat u geen onnodige warmte verliest.

Montage deurdrangers

Een deurdranger monteert u gemakkelijk op het kozijn en de deur. De deurdrangers worden geleverd met schroeven voor een stalen of houten ondergrond. Nadat u beide delen heeft bevestigt op de ondergrond, kunt u deze aan elkaar verbinden. Na het plaatsen van de deurdranger kunt u door middel van stelschroeven de sluitsnelheid en dichtdruk stoot instellen.

Benodigdheden deurdrangers

Voor het monteren van een deurdranger kunt u met een timmermanspotlood aftekenen waar u de deurdranger wilt bevestigen. De deurdranger kunt u vastschroeven met een hand schroevendraaier of schroef machine. Een waterpas kan u helpen met het recht plaatsen van de dranger.

Extra mogelijkheden deurdrangers

Heeft de deurdranger een maximale openingshoek van 180 graden? Dan kunt u de muur beschermen tegen stoten en beschadigingen door gebruik te maken van een stootdop of deurbuffer. Om tocht tegen gaan kunt u een tochprofiel plaatsen op de deur.

Deurdranger kopen kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.