text.skipToContent text.skipToNavigation

Deurbeslag

Bent u op zoek naar het beste deurbeslag voor uw deur? Alle onderdelen voor uw deurbeslag en accessoires vindt u bij ons. Van deurkrukken tot rozetten in verschillende stijlen waarmee u uw deur helemaal afmaakt! Lees hier verder voor ons totale aanbod aan deurbeslag.

  • 1(current)
  • 3
86 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Soorten deurbeslag

PontMeyer heeft diverse soorten deurbeslag in het assortiment. U kunt kiezen uit rvs, chroom of aluminium deurkrukken. Maak uw deurkruk compleet met een schild of rozet. Een schild is het plaatje wat over de deur valt, deze kan blind zijn, voorzien zijn van een sleutelgat of met toiletsluiting erop. Indien u voor een rozet kiest zult u twee lossen delen op uw deur terug zien.

Deurbeslag buitendeur

Deurbeslag voor een buitendeur is verkrijgbaar bij PontMeyer. U kunt ervoor kiezen om voor een buitendeur veiligheidsbeslag te gebruiken. Hiermee zit uw deur niet alleen goed op slot, de kans op inbraak wordt ook verminderd. Uw deur kunt u afwerken met een brievenbus en deurbel. Voor extra veiligheid kunt u uw buitendeuren voorzien van een secustrip, hiermee voorkomt u dat uw deur geforceerd kan worden.

Montage deurbeslag

Controleer uw deurbeslag op beschadigingen voor u gaat monteren. Indien uw deur voorzien is van een slotgat kunt u het slot in de deur plaatsen. Steek de verbindingsstift door het slot en schuif beide deurkruksets over de stift. U kunt nu de boorgaten aftekenen. Verwijder de deurkrukset en boor de gaten door. De grote van de boor is afhankelijk van het gekozen deurbeslag. Plaats de deurkrukset weer op de stift en zet de deurkruk vast met een handschroevendraaier.

Accessoires deurbeslag

Alle onderdelen voor uw deurbeslag kunt u verkrijgen bij PontMeyer. Daarnaast heeft PontMeyer een ruim assortiment om uw deur vast te zetten. U kunt onder andere kiezen uit deurdrangers of een kantenschuif. Schuifdeurbeslag is verkrijgbaar bij PontMeyer. U kunt kiezen uit een schuifdeursysteem voor 1,2, 3 of 4 deuren.

Deurbeslag kopen kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.