spring voorbij de navigatie
{{stentor.needs-javascript}}

eiken hout - eiken planken

Er zijn 2 resultaten gevonden.
Eiken hout
kopmaat (mm):25x200
netto maat (mm):25x200
lengte maat (mm):3000
bezorgen:1-2 werkdagen
afhalen:Klik hier voor levertijd
Eiken hout
kopmaat (mm):25x200
netto maat (mm):25x200
lengte maat (mm):4000
bezorgen:1-2 werkdagen
afhalen:Klik hier voor levertijd

Eiken planken

PontMeyer beschikt over een groot assortiment eiken hout. Standaard hebben wij eiken planken in de afmetingen 25x200mm met lengtes van 3000 en 4000mm op voorraad. Tevens kunnen wij andere soorten en afmetingen eiken hout laten produceren of bestellen. Informeer in een van onze 45 vestigingen naar de mogelijkheden.

Eiken planken zijn licht van kleur en hebben een karakteristiek uiterlijk door de vlamtekeningen. De verwachte levensduur van eiken planken is 10 tot 25 jaar. U kunt eiken planken gebruiken voor gevelbekleding van uw tuinhuisje of als planken voor uw schutting.

Eiken planken zijn makkelijk te bewerken zowel met de hand als machinaal. Om de eiken planken langer te beschermen tegen weersinvloeden kunt u het hout voorzien van een beits. Hierdoor geniet u langer van de uitstraling die Eiken planken bieden.

Montage

Voorboren wordt aanbevolen indien u wilt schroeven in eiken planken. Worden de eiken planken buiten toepast kies dan voor RVS schroeven, om roestvorming te voorkomen. PontMeyer beschikt over een groot assortiment ijzerwaren, met diverse mogelijkheden voor het bevestigen van uw eiken planken.

Alternatieven

Pontmeyer heeft naast eiken planken ook hardhouten planken, douglas planken of vuren geïmpregneerde planken in zijn assortiment. Hardhouten planken zijn erg duurzaam en gaan lang mee. U kunt ook voor douglas planken kiezen dit is een stabiel houtsoort met een oranjeachtige kleur. Vuren geïmpregneerde planken zijn glad geschaafd en kunnen onbeschut worden toegepast. Door de impregnatie hebben de planken een groene gloed, na verloop van tijd zal de kleur afnemen.