text.skipToContent text.skipToNavigation
LET OP: Vóór 13:00 besteld, is de volgende dag afhalen! Voor meer informatie over de maatregelen klik hier!

Trespa lijm en andere Trespa toebehoren

 

7 producten gevonden

Als u uw Trespa plaatmateriaal wilt bevestigen, kunt u kiezen om gebruik te maken van Trespa schroeven of Trespa lijm. Kiest u ervoor om te gaan verlijmen, dan bent u op de juiste plek. Op deze pagina vindt u ons assortiment aan Trespa lijm en andere benodigde artikelen. Denk aan Trespa primer en Trespa reiniger. Bekijk ook eens ons assortiment aan Trespa Pura gevelbekleding.

Wilt u onze prijzen inzien? Maak dan een account in via twee eenvoudige stappen. Daarna heeft u toegang tot alle prijzen en kunt u bestellingen plaatsen.

Trespa lijm kopen

Wij hebben een ruim aanbod aan Trespa lijm. Het betreft een hoogwaardige en duurzame elastische lijm op basis van SMP. Trespa lijm is geschikt om HPL gevelpanelen, boeidelen, dakranden, plafonds, luifels en borstweringen mee te verlijmen. De lijm is goed bestand tegen vocht en verschillende weersomstandigheden en is gemakkelijk in gebruik. Of u nu lijm nodig heeft voor binnen- of buitentoepassing, bij PontMeyer vindt u altijd de lijm van Trespa die u nodig heeft.

Trespa reiniger kopen

Bent u op zoek naar een middel om verse lijmresten mee te verwijderen? Schaf dan Trespa reiniger aan. Dit is een milde reiniger die u kunt gebruiken voor het verwijderen van verse lijmresten, maar ook voor het reinigen en ontvetten van gereedschap.

Trespa primer kopen

Heeft u een primer van het merk Trespa nodig? Ook dan bent u bij Pontmeyer aan het juiste adres. Bij ons vind u een aantal primers van Trespa, waarmee u uw materialen goed kunt reinigen voordat u aan uw klus begint. Nadat u de primer heeft gebruikt, kunt u zorgeloos aan de slag met de Trespa lijm.

Trespa lijm en PontMeyer

Wilt u Trespa lijm, reiniger en/of primer kopen bij PontMeyer? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan en schaf de producten van uw wens aan. De meeste artikelen hebben wij op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Bestelt u uw Trespa lijm, reiniger of primer liever niet online? Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze vestigingen. Heeft u een vraag over onze producten of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn van 07:00 tot 19:00 uur voor u beschikbaar.