text.skipToContent text.skipToNavigation

Protex gevelbekleding

 

  • 1(current)
  • 3
64 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Bent u op zoek naar een betaalbare en onderhoudsarme gevelbekleding dat het uiterlijk heeft van houten gevelbekleding? Dan is Protex gevelbekleding het product dat u zoekt! Lees hier meer over de eigenschappen en afwerkingsmogelijkheden van Protex.

Protex gevelbekleding, qua uiterlijk lijkt het op hout, maar qua onderhoud niet!

Door de houtnerfstructuur, de superieure verfkleuren en houtdecoren lijkt het sprekend op hout. Door de kunststof kern heeft het een zeer lange levensduur zonder dat schilderen nog nodig is. Dankzij de unieke samenstelling is Protex ongevoelig voor vocht, schimmels of bacteriën. Schilderen, vergrijzen, kromtrekken, splijten, delamineren, splinteren of rotten behoren met Protex tot het verleden. Af en toe schoonmaken is voldoende voor een mooie en verzorgde gevel.

Sponningschroot 143 mm

Protex kunststof gevelbekleding is uitgevoerd in de zogeheten "sponningschroot" zoals we deze ook kennen in hout. Deze vorm met veer en groef is ideaal omdat schroef- en boorgaten verborgen worden achter de volgende plank. Ook met het zowel horizontale als verticale bevestiging mogelijk.
De delen zijn massief. Verwerking is dan ook heel eenvoudig net als hout.

Afwerking van Protex gevelbekleding

Naast de sponning schroten bestaat het assortiment Protex uit vele hulpmiddelen in gelijke kleuren, onder andere:

Protex gevelbekleding kopen bij PontMeyer

Protex en PontMeyer vormen een ijzersterke combinatie. Door onze jarenlange ervaringen in gevelbekleding durven wij onszelf wel de “gevelspecialist” te noemen. Want naast Protex hebben we als alternarief ook een ruim assortiment aan Eternit gevelbeklding. Heeft u vragen over Protex of wilt u weten wat voor u de beste gevelbekleding is? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen.