text.skipToContent text.skipToNavigation

PontMeyer hpl platen

De hpl plaat van PontMeyer is een massieve kunststof plaat geschikt voor buitentoepassingen. Hpl platen ziet u vaak terug in nieuwbouw, renovatie en voor reclame doeleinden. Het product leent zich uitstekend voor het maken van boeiboorden, luifels en het bekleden van dakkappelen. De hpl plaat heeft weinig onderhoud nodig, waardoor de hpl plaat vaak wordt toegepast bij dakkappelen. Wilt u meer weten over hoe u het beste HPL kunt verwerken? Lees hier meer.

6 producten gevonden

Voordelen van hpl

  • 10 jaar garantie
  • Weer- en vochtbestendig
  • Slijt, slag en stootvast
  • Duurzaam en onderhoudsarm
  • Kleurvast
  • Tweezijdig toepasbaar

Verwerking hpl platen

U kunt de hpl platen schroeven of lijmen op de ondergrond. Kiest u ervoor om de plaat te schroeven, dan wordt voorboren geadviseerd. U kunt gebruik maken van de PontMeyer hpl schroeven. Deze zijn voorzien van een coating in de kleur van de hpl plaat, hierdoor zullen de schroeven minder opvallen na het monteren. De schroeven worden geleverd met een krachtbit, waardoor een bithouder overbodig is. U kunt de hpl platen ook onzichtbaar verwerken door deze te lijmen. Door gebruik te maken van één van de bostik lijmsystemen.

Hpl plaat zagen en bewerken

U kunt de PontMeyer hpl platen op maat zagen met een invalcirkelzaag. Door een zaagblad voor trespa te gebruiken bent u verzekerd van een nette zaagsnede in uw plaat. Voor het voorboren van de schroefgaten kunt u een multi boor gebruiken deze zijn geschikt voor het boren in kunststof.

 

Alternatieven

Als alternatief voor hpl platen kunt u kiezen uit trespa, rockpanel en eternit. Pontmeyer Hpl platen zijn het meest voordelig in vergelijking met trespa, eternit of rockpanel. Trespa heeft daarentegen meer keuze mogelijkheden in kleur. Trespa platen en hpl platen hebben een garantieperiode van 10 jaar.

Hpl kopen kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.