text.skipToContent text.skipToNavigation
Trespa pura

Trespa®

Keralit gevelpaneel

Keralit

Protex

rockpanel ply grijs gegrond 3050x1200x8

Rockpanel

eternit aluminium afsluitprofiel 1zij geperforeerd 30x100x2500

Eternit

PontMeyer hpl

epdm v-profiel 100mm rol 25m

Voegafdichtingsprofielen

bostik primer paneltack transparant 500ml

Bostik lijmverbindingssysteem

unipanel bouwpaneel 2430 wit 16x610x2900mm

Unipanel

Gevelbekleding bij PontMeyer

PontMeyer is de acute; specialist op het gebied van gevelbekleding. PontMeyer voert een zeer breed pakket aan materialen voor de gevel. Van houten gevelbekleding tot HPL platen. Alle gevelmaterialen zijn van de beste kwaliteit. Als leverancier van uitsluitend A-merken voor de professional kunt u vertrouwen op een topproduct met jarenlange garantie. Zo kunt u onder andere bij PontMeyer terecht voor onderstaande gevelproducten:

Trespa
Keralit
Rockpanel
 

Naast de gevelplaten heeft PontMeyer uiteraard ook boeidelen en gootlijsten in het assortiment. Met de levering van professioneel gereedschap en materieel is het gevelsysteem van PontMeyer compleet.Wij leveren een totaalconcept waardoor u efficiënt kunt werken en faalkosten kunt voorkomen.

Advies over gevelbekleding

PontMeyer beschikt over een gespecialiseerd gevelteam. Zij kunnen u adviseren bij uw keuze en belangrijker nog: begeleiden bij het volledige bouwproces. Want, hoe mooi een product ook is, een duurzaam resultaat valt of staat met de juiste montage. Zo kan onvoldoende ventilatie zorgen voor vroegtijdige houtrot en klimaatproblemen in het gebouw. Ook op het gebied van isolatie, achterhout, folies, lijmen en schroeven kunnen onze specialisten u adviseren en begeleiden.

Voor meer informatie belt u met de klantenservice. Of neem contact op met de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging.