text.skipToContent text.skipToNavigation

Stofafzuiging

11 producten gevonden
Stofzakken die geschikt zijn voor de PerfectMate VAC23 dust-safe stofzuiger

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
1400w
Volt
230v
De DeWalt nat-droogzuiger wordt compleet geleverd met daarbij een stofzuigslag, een Airlock adapter, een getrapte Airlock adapter en een stofzak. Hiermee is dit krachtige apparaat klaar voor gebruik.

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
400-1200w
Volt
230v
Gering gewicht, compacte afmetingen en heel veel innovatieve details – de nieuwe compacte stofzuiger CTL MINI overtuigt in alle opzichten. Met intuïtieve touchbediening, gladde afzuigslang en vlakke opbergruimte voor gereedschap en werkmateriaal. Met handmatige reiniging en standaardfiltervervanging van buiten voor langdurig en gezond werken. Met geïntegreerde Bluetooth®-technologie start de mobiele stofzuiger via het Bluetooth®-accupack of de afstandsbediening automatisch. En zorgt met binnenliggend slangdepot, SYSTAINER T-LOC koppeling en handige kabelopwikkeling voor orde en tempo. Het geheel zorgt heel comfortabel voor schone lucht bij service- en montagewerkzaamheden.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Stofzakken
Uitvoering
Filterzak

Optimaal gebruik van de inhoud van de filterzak en constant hoge afzuigcapaciteit dankzij SELFCLEAN-filterzak.

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
300w
Volt
18v
De mengstaaf heeft vleugels met een bescherming zodat ze niet in contact komen met de emmer

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
350-1500w
Volt
230v
Bij zeer grote hoeveelheden stof, zoals bij werkzaamheden met saneringsfreesmachine en diamantslijpschijven is de CTL 26 AC HD in zijn element. De automatische standaard filterreiniging AUTOCLEAN (AC) maakt het high performance standaardfilter regelmatig vrij en zorgt zo voor een constant hoge afzuigingscapaciteit. De extreem robuuste constructie met grote wielen, stalen assen en zwenkwielen garanderen stabiliteit op elke ondergrond - terwijl tegelijkertijd een hoge mobiliteit wordt geboden. De CTL 26 AC HD met reservoir van 26 l biedt dankzij de royale reservoirgeometrie een groot volume. Het geheel in de zuigerkop geïntegreerde vlakfilter zorgt voor een volledig volumegebruik: daardoor zijn het brutovolume en het nettovolume van het reservoir vrijwel identiek. De extreem compacte hogecapaciteitsturbine levert navenante afzuigingscapaciteit. 3900 l/min volumestroom - er blijft niets over dan alleen zuivere lucht. Toegelaten voor stof van de stofklasse L.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Stofzakken

De stofopvangzak zorgt voor een emissiearme en schone werkomgeving bij maximale mobiliteit.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Stofzakken
Uitvoering
Filterzak

Optimaal gebruik van de inhoud van de filterzak en constant hoge afzuigcapaciteit dankzij SELFCLEAN-filterzak.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Filterzak
Uitvoering
Mini
optimaal gebruik van de inhoud van de filterzak en constant hoge afzuigcapaciteit dankzij SELFCLEAN-filterzak

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Stofopvangzak

De stofopvangzak zorgt voor een emissiearme en schone werkomgeving bij maximale mobiliteit.

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
400-1200w
Volt
230v
Gering gewicht, compacte afmetingen en heel veel innovatieve details – de nieuwe compacte stofzuiger CTL MIDI overtuigt in alle opzichten. Met intuïtieve touchbediening, gladde afzuigslang en vlakke opbergruimte voor gereedschap en werkmateriaal. Met handmatige reiniging en standaardfiltervervanging van buiten voor langdurig en gezond werken. Met geïntegreerde Bluetooth®-technologie start de mobiele stofzuiger via het Bluetooth®-accupack of de afstandsbediening automatisch. En zorgt met binnenliggend slangdepot, SYSTAINER T-LOC koppeling en handige kabelopwikkeling voor orde en tempo. Het geheel zorgt heel comfortabel voor schone lucht bij service- en montagewerkzaamheden.

€ xx,xx

€ xx,xx

Stofafzuiging

Diverse mogelijkheden zijn verkrijgbaar bij PontMeyer voor het afzuigen van uw bouwstof. U kunt voor uw stofafzuiging kiezen voor een nat-droogzuiger, deze machine bied het voordeel dat u niet alleen bouwstof kunt opzuigen maar ook water. U kunt dit product uitbreiden met een van de vele hulpstukken die verkrijgbaar zijn. Door gebruik te maken van het geschikte hulpstuk kunt u doelgericht u stof op zuigen. Vervang regelmatig uw filter en maak gebruik van een stofzak indien u het stof opzuigt.

PontMeyer heeft een nat-droogzuiger van het merk Dewalt en Perfectmate. De nat-droogzuiger van Perfect mate heeft een inhoud van 23 liter en is met 1300 watt erg krachtig. U kunt hiervoor de bijbehorende filterzakken of adapter voor gebruiken.

Van het merk Dewalt is bij Pontmeyer een nat-droogzuiger verkrijgbaar met een inhoudsmaat van 35 liter. Dankzij het innovatieve dubbele filterrenigingssysteem wordt de zuigkracht constant behouden. De nat-droogzuiger heeft een wattage van 1400watt.

Er zijn ook afzuigsystemen verkrijgbaar bij Pontmeyer die u kunt aansluiten op uw boorhamer. Door uw boorhamer op het stofafzuigsysteem aan te sluiten, voert u gemakkelijk het stof af wat vrij gekomen is tijdens het boren. Dit product leent zich goed voor het boren van gaten zonder veel troep te maken.

Stofafzuiging koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.