text.skipToContent text.skipToNavigation

Lasers

8 producten gevonden
Nauwkeurige metingen tijdens bouwwerkzaamheden. Het makkelijk aflezen van metingen op uw professionele afstandsmeter.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Afstandsmeter
De TLM99 is specifiek ontworpen voor snel en vlot gebruik. De TLM99 meet en berekent afstanden, oppervlaktes en volumes met een druk op de knop. Bereik tot 30 meter. Geschikt voor DHZ gebruik.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Kruislijnlaser 5-punts
Geleverd in FATMAX TSTAK koffer met 4 AA batterijen, multifunctionele bracket, groene laserbril, groene richtkaart, Quick start handleiding en veiligheidsvoorschriften.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Kruislijnlaser
Deze Stanley Fatmax SCL is speciaal ontwikkeld voor de professional. Door het ontwerp van de lijnlaser kan de verticale laserlijnen tot over het instrument rijken. Deze Stanley SCL lijnlaser is voorzien van een hoogwaardig binnenwerk en robuust exterieur met rubberen rand.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Statief
Met het Stanley TPM1 Statief zorg je voor een stevige basis voor je laserapparaat. Het statief is zowel voor harde als zachte ondergrond geschikt.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Laser afstandsmeter
Met de Stanley Laserafstandsmeter 100 meter heb je een professioneel meetinstrument in handen voor geavanceerde metingen. De afstandsmeter is uitgerust met een hellingsensor zodat je ook indirecte afstand- en hoogtemetingen uit kunt voeren.

€ xx,xx

€ xx,xx

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Kruislijnlaser groene straal

€ xx,xx

€ xx,xx