text.skipToContent text.skipToNavigation

Eternit equitone

0 producten gevonden

Eternit Equitone

Eternit Equitone is een uniek gevelpaneel met een ruwe uitstraling. Eternit Equitone kopen? PontMeyer biedt diverse kleuren voor een voordelige prijs.

Waarom Eternit Equitone?

Elk paneel is uniek in zijn kleurschakering en afwerking, waardoor u bijzondere gevels of buitenplafondbekleding kunt creëren. Eternit Equitone is vervaardigd uit vezelcement en is een sterke, stijve plaat. Desondanks maar 8mm dik en zeer licht. Bovendien is Eternit Equitone zeer duurzaam en extreem weersbestendig. Het materiaal is brandveilig, rot niet en is vormvast. Tot slot behoeft het gevelpaneel geen specifiek onderhoud of herbehandeling.

Eternit Equitone monteren

Eternit Equitone dient te worden verzaagd of geboord in een droge omgeving. Verwijder het zaag- of boorstof onmiddellijk om vlekken te voorkomen. Bij het zagen en boren dient het gevelpaneel niet door te buigen of onder spanning te staan. Randen schuurt u op met schuurpapier P80. U kunt de gevelpanelen bevestigen middels schroeven of lijm. Gaat u schroeven? Boor de gaten volledig voor. Gaat u lijmen? Gebruik dan speciaal daarvoor geschikte lijm. Gaat u kitten? Gebruik dan enkel neutrale kit om vlekken te voorkomen.

Eternit Equitone koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.