text.skipToContent text.skipToNavigation
7 producten gevonden

Werkbladen

Bent u op zoek naar een werkblad voor in de keuken, schuur of andere plek? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. Bij PontMeyer vindt u werkbladen van spaanplaat met afgeronde kant en voorzien van een witte krasvaste folie. Door zijn eenvoudige en strakke vormgeving, maar ook door de verschillende lengtes en breedtes past er een werkblad op elke gewenste plek.

Werkblad op maat

Een PontMeyer werkblad kan op maat gemaakt worden. U kunt uw werkblad afkorten, verlengen en u kunt er een ruimte in frezen voor een wasbak.

Het afkorten van werkbladen kunt u doen met een afkort- verstekzaag. Daarnaast kunnen verschillende vestigingen het afkorten ook aanbieden als een service. Daar kan uw aanrechtblad of keukenblad ook op maat gezaagd worden. Twee laminaatstroken worden meegeleverd, zodat de afgekorte randen mooi afgewerkt kunnen worden.

Het verbinden van de werkbladen is erg eenvoudig. Schuif de bladen hiervoor tegen elkaar en verbind de losse delen met één of meerdere verbindingsplaatjes.

Het frezen van een aanrechtblad, keukenblad of werkblad is mogelijk. Wanneer u een ruimte in de werkblad wil frezen voor een wasbak, dan dienen de freesranden wel goed af gekit te worden met een siliconenkit, zodat de vochtbestendigheid van het werkblad behouden wordt. De PontMeyer werkbladen zijn zo behandeld dat zij optimaal beschermd zijn tegen vocht. Hierdoor zijn de werkbladen geschikt voor de schuur en in de keuken.

Montage

Het bevestigen van een werkblad op keukenkasten doet u door het vastschroeven van het werkblad langs de onderkant via de kasten. Let er goed op dat de schroeven niet te lang zijn. Een spanklem helpt om het werkblad op zijn plaats te houden.