text.skipToContent text.skipToNavigation
6 producten gevonden

Deur met kozijn

Bent u op zoek naar een kant-en-klare oplossing van deur met kozijn? PontMeyer biedt deur met kozijn combinaties voor een scherpe prijs. Om uw aankoop compleet te maken, vindt u bij ons ook stofdorpels, beslag en deursloten.

Deur met kozijn combinatie toepassen

Deur met kozijn combinaties zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie. U kunt de deur met kozijn combinatie plaatsen in metalstud of houten regelwerk wanden. Daarnaast is de set geschikt om oude (stalen) kozijnen met opdekdeuren te vervangen. De deur met kozijn combinatie kan eenvoudig worden gemonteerd en is reeds wit gegrond. Hierdoor bespaart u veel tijd.

Welke deur met kozijn combinatie?

U vindt bij ons deur met kozijn combinaties van Austria en Skantrae. De deur met kozijn combinatie van Skantrae is tevens leverbaar in een tot 30 minuten brandwerende versie. Het betreft een stompe binnendeur, waarbij u kunt kiezen uit linksdraaiend of rechtsdraaiend. Daarnaast is uw keuze afhankelijk van de dikte van de wand.

  • Is uw wand 70mm dik? Kies voor kozijnmaat 56x90mm van Skantrae. Deze deur met kozijn combinatie bestaat uit een boarddeur of een paneeldeur met een grenen inmetselkozijn.
  • Is uw wand 90mm dik? Kies voor kozijnmaat 56x115 van Skantrae. De deur met kozijn combinatie is zoals hierboven staat beschreven.
  • Is uw wand 100mm dik? Kies voor de kozijnmaat 56x120 van Austria. Deze deur met kozijn combinatie bestaat uit een boarddeur met een gevingerlast, vuren inmetselkozijn.

 

Deur met kozijn kopen doet u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.