text.skipToContent text.skipToNavigation

            

Brandwerende deuren

1 producten gevonden
 • svedex boarddeur vhb30 stomp testrapport r0958 vb slg/vplb fsc mix 70%
  Product Vlakke deur
  Functionaliteit Brandwerend
  Brandwerendheid in minuten 30

  Log in om prijzen te zien


  Wilt u prijzen zien? Maak dan een account aan en log in.
 • Brandwerende deuren

  Brandwerende deuren kopen? PontMeyer levert brandwerende deuren voor een mooie prijs. Brandwerende deuren van Svedex zijn stompe, voorbewerkte hardboarddeuren. De deur is voorzien van een grondverflaag (op waterbasis) en kan in elk gewenste kleur worden afgelakt.

  Bouwbesluit

  Het Bouwbesluit is een reeks bouwtechnische bepalingen of eisen waaraan alle constructies in Nederland moeten voldoen. In veel situaties wordt een brandwerende deur geëist volgens het Bouwbesluit. De deur dient brandwerend te zijn tot een geëist aantal minuten. Meestal is dit 30 of 60 minuten. Onze deuren zijn 30 minuten brandwerend.

  Brandwerende deur 30 minuten

  Brandwerende deuren worden getest en verkrijgen een certificaat als een bepaald resultaat wordt behaald. U vindt bij ons brandwerende deuren die 30 minuten brandvertragend zijn als ze in de juiste situatie worden toegepast. Dit betekent volgens de bepaling van het bijbehorende testrapport. Hierin staan de technische specificaties van zowel de brandwerende deur als het kozijn. Het kozijn is immers onderdeel van de constructie. Bent u op zoek naar een brandwerende deur met kozijn? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. PontMeyer biedt deuren met een kozijn van het merk Skantrae die 30 minuten brandwerend werken.

  Let op! Brandwerende deuren dienen altijd zelfsluitend te zijn. Om de deur zelfsluitend te maken, bevestigd u een deurdranger.

  Brandwerende deuren koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.