text.skipToContent text.skipToNavigation

            

Boarddeuren gegrond

2 producten gevonden
 • svedex boarddeur vh1 stomp vlak voorbehandeld slg/vplb fsc mix 70%
  Oppervlakte afwerking Gegrond
  Product Vlakke deur
  Functionaliteit Binnendeur zonder glas

  Log in om prijzen te zien


  Wilt u prijzen zien? Maak dan een account aan en log in.
 • svedex boarddeur vhm1 stomp vlak/massief voorbehandeld slg/vplb fsc mix 70%
  Oppervlakte afwerking Gegrond
  Product Vlakke deur
  Functionaliteit Binnendeur zonder glas

  Log in om prijzen te zien


  Wilt u prijzen zien? Maak dan een account aan en log in.
 • Boarddeuren gegrond

  Boarddeuren gegrond zijn af te lakken in iedere gewenste kleur. Boarddeuren zijn lichter van gewicht dan massieve deuren en hierdoor geschikt voor alle kozijnen. De Boarddeur heeft een honingraatvulling en is voorzien van een slotgat boring. Dit houdt in dat er in de zijkant van de deur een uitsparing zit om uw slot in te plaatsen. Boarddeuren gegrond zijn verkrijgbaar als stompe deur, dit houdt in dat de deur geheel in het kozijn valt.

  Montage boarddeuren

  Zorg dat u de deur op de juiste maat schaaft voor het monteren, waardoor de deur beter sluit. De scharnieren plaatst u op 10 tot 15 cm van de boven en onderkant van de deur. Het andere deel van het scharnier bevestigd u op het kozijn, hierna kunt u deur bevestiging in het kozijn. Vervolgens plaatst u de pen in beide delen van het scharnier. Zorg dat u voor het plaatsen van de scharnieren de deur rondom heeft geschilderd. Hiermee voorkomt u kromtrekken van de deur. PontMeyer heeft een ruim assortiment scharnieren in het assortiment.

  Afwerking boarddeuren

  U kunt de deuren afwerken door deze in de gewenste kleur af te lakken. Zorg ervoor dat u deur ontvet en licht opschuurt voordat u de verf aanbrengt. Hiermee vergroot u de hechting van de verf op uw boarddeur. Om de deur geheel af te werken kunt u deurbeslag erbij bestellen.

  Boarddeuren gegrond koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.