text.skipToContent text.skipToNavigation
Wegens aangescherpte COVID maatregelen zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. U kunt ons ook bereiken via de chat of mail.
Geüpdatet op: donderdag 7 mei 2020

ONZE VESTIGINGEN BLIJVEN OPEN

Bekijk onze extra maatregelen

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend. De gezondheid van onze medewerkers én onze klanten staat uiteraard voorop waarbij we het belang van de sector niet uit het oog verliezen. We kunnen ons voorstellen dat u daardoor met vragen zit, wij beantwoorden die graag!

Respecteer de richtlijnen van de RIVM

Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel alleen met de huisarts als uw klachten verergeren en u medische hulp nodig heeft.

PontMeyer blijft open

Om de bedrijven die door willen bouwen te ondersteunen, blijven de PontMeyer-vestigingen open. U kunt uw bestellingen gewoon blijven doen via de website, mail of telefoon. De drive-in vestigingen zijn open. U kunt uw goederen blijven afhalen en inladen voor het schap. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. 

Aangepaste maatregelen in de drive-in vestigingen

Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen hebben we een aantal extra maatregelen genomen op onze vestigingen:
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar onze vestiging
  • Volg aanwijzingen van medewerkers op en kom bij drukte op een later moment terug
  • We houden gepaste afstand van elkaar. We vragen u altijd minimaal 1,5 meter afstand te houden tot onze medewerkers.
  • We schudden geen handen
  • Betaal contactloos via pin of mobiel
  • Geplande workshops en demonstraties gaan niet door.

Bevoorrading en levering

We doen onze uiterste best om korte levertijden te blijven garanderen in deze tijd, maar door de extra handelingen en maatregelen in onze dc’s en op onze vestigingen, en de toegenomen drukte, kan het zo zijn dat we orders later moeten uitleveren. We vragen daarvoor uw begrip. Alvast dank daarvoor.

Onze schappen blijven goed gevuld. Producten die gewenst zijn in de medische sector – als de juiste mondkapjes - doneren wij aan ziekenhuizen, deze zijn tijdelijk niet beschikbaar.

Wij helpen u graag verder

Wij doen onze uiterste best om onze klanten onder deze uitdagende omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ondanks alles bent u van harte welkom en zullen ook onze klantenservice medewerkers bereikbaar zijn om u verder te helpen! 

Klantenservice webshop
T: 075 653 62 92 
ma t/m vr: 7:00 uur t/m 17:00 uur
E: klantenservice@pontmeyer.nl
Wist u ook dat wij bereikbaar zijn via WhatsApp? U stuurt uw bericht naar +31(0)75 653 62 92. Wel zo makkelijk!

Tips!


Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen, wat inhoudt dat bovenstaande ieder moment kan wijzigen. Uiteraard houden wij u daarvan op de hoogte.

houd minimaal 1,5 m afstand