text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
  
    PontMeyer is een houtspecialist met een bouwmarkt assortiment. U vindt bij PontMeyer hout, platen, ruwbouwmaterialen, afbouwmaterialen, tuinassortiment, deuren, ijzerwaren, gereedschap en installatiematerialen.
    U kunt dus alle materialen voor uw (ver)bouwproject op één adres kopen. Daarmee bespaart u veel tijd.
  

Specialist in hout en plaatmateriaal

Als houtspecialist bij uitstek heeft PontMeyer een keur aan houtsoorten. Naast naaldhout voert PontMeyer ook diverse speciale hardhout soorten. Niet alleen staat hierbij de kwaliteit voorop, ook het milieu-aspect speelt een belangrijke rol. Bij groothandel PontMeyer vindt u vooral de lange lengtes hout van 3 tot 5 meter en zelfs langer.

PontMeyer is de grootste hout- en plaatmaterialen leverancier voor de Nederlandse bouw en importeert grote hoeveelheden hout en plaatmaterialen vanuit Scandinavië, de Verenigde Staten, Canada, Rusland en andere landen.

30.000 artikelen in online bouwmarkt

In de PontMeyer webshop vindt u 30.000 artikelen die online te bestellen zijn. Veel artikelen zijn al de volgende dag te leveren. Uw bestellingen kunt u veilig betalen met iDEAL.

48 PontMeyer vestigingen

In de 48 vestigingen vindt u een groot assortiment direct op voorraad in het drive-in afhaalcentrum. Alle andere materialen kunt u bestellen in onze webshop.