text.skipToContent text.skipToNavigation
LET OP: Vóór 13:00 besteld, is de volgende dag afhalen! Voor meer informatie over de maatregelen klik hier!

Beter in vakkennis

Met onze kennis kiest u de juiste materialen

  

Douglas behandelen? Zo doet u dat!

Als Douglas hout niet behandeld wordt dan is de gemiddelde levensduur 15 jaar. Meestal is de wens om Douglas hout langer te laten meegaan. Douglas hout behandelen is een mogelijkheid om de levensduur van dit hout in uw tuin te verlengen en er hiermee gelijktijdig voor zorgen dat het Douglas hout er netjes blijft uitzien. Lees meer.
 

Houd uw steigerhout langer mooi

Het behandelen van steigerhout zorgt er voor dat de levensduur van uw hout langer meegaat. Steigerhout behandelen zorgt ervoor dat uw hout beschermd is tegen vocht, UV-licht, vuil, schimmels en allerlei soorten aanslag. Naast dat het langer meegaat, zorgt het er ook voor dat uw steigerhout er mooier blijft uitzien. Lees meer.
 

Een houten veranda bouwen

Met een veranda in de tuin kunt u dagenlang genieten van het buitenleven. Een veranda is een knusse overkapping waar de tuinmeubels goed onder beschermd blijven. Op warme dagen biedt de veranda de nodige verkoeling. Veranda’s zijn er in allerlei soorten en maten. Lees meer.
 

Een pergola bouwen? Lees onze tips

Niet al het hout leent zicht goed voor pergola hout. Pergola hout heeft het namelijk best zwaar te verduren omdat het buiten veel met vocht en grond in aanraking komt. Binnen PontMeyer hebben we een ruim assortiment aan pergola hout van zowel Douglas tot aan hardhouten palen. Lees meer.
 
  

Deskundig advies nodig?

Neem dan contact op met de klantenservice of met de vestiging bij u in de buurt. Geen vraag is ons te gek om u beter te laten bouwen!