text.skipToContent text.skipToNavigation

Beter in vakkennis


Onze vakkundige medewerkers informeren u graag over het gebruik en de toepassingen van hout en bouwmaterialen. Samen met u kiezen wij de juiste materialen voor uw (ver)bouwproject. In de vestiging, maar ook telefonisch of via mail of chat, denken wij met u mee over de beste oplossing.

Iedere klant in de bouw wordt gekoppeld aan een vertegenwoordiger of een binnendienst medewerker. Zo heeft u altijd een vast contactpersoon. Wij beschikken ook over productspecialisten op het gebied van vurenhout, hardhout, bouwmaterialen, plaat, deuren, gevels, isolatie, brandpreventie etc. Bij projecten ondersteunen wij u daar waar nodig graag met extra professionals. Ook op de bouwplaats!

Tot slot stimuleren we de groei en ontwikkeling van al onze medewerkers. Dit doen we door ons interne opleidingsprogramma, de PontMeyer Academy. Daarnaast volgen we workshops van onze leveranciers, zodat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. U bent als klant ook van harte welkom bij deze workshops.

Heeft u deskundig advies nodig? Neem dan contact op met de klantenservice of met de vestiging bij u in de buurt. Geen vraag is ons te gek om u beter te laten bouwen!