text.skipToContent text.skipToNavigation

Win een VIP-arrangement bij de Amstel Gold Race

Wanneer u tussen vandaag en 17 april minimaal 1.000 ponten spaart dan maakt u kans op 1 van de 4 VIP arrangementen voor 2 personen naar de Amstel Gold Race op 21 april aanstaande.

Hoe maakt u kans?
U kunt de ponten sparen door uw spaarpas te laten scannen in de afhaalcentra van de PontMeyer vestigingen of door een online order te plaatsen en uw pasnummer in te vullen. En 1.000 ponten sparen gaat veel sneller dan u denkt.
 
Klik direct op de button hiernaast om kans te maken op de prijs.
Dit kunt u gelijk al doen. Het sparen kan later.

 

De koers

Het totale parcours is zo’n 260 kilometer en er staan in totaal 35 beklimmingen op het programma. Na de start in Maastricht maken de renners een drietal lussen door het Zuid-Limburgse heuvelland, inclusief 3 beklimmingen van de Cauberg. In de finale zullen ook de Geulhemmerberg en Bemelerberg beklommen worden.

Enkele bekende winnaars uit het verleden zijn Philippe Gilbert, Eddy Merckx, Bernard Hinault, Johan Museeuw, Erik Zabel, Frank Schleck en de Nederlanders Erik Dekker, Michael Boogerd, Jan Raas, Joop Zoetemelk en Gerrie Knetemann. Ook dit jaar staan weer vele toppers aan de start.

De klassieker start zondag 21 april om 10.30 uur op de Markt in Maastricht en finisht rond 17.00 uur op de finishlocatie in Vilt-Valkenburg.

 

VIP arrangement

Het arrangement dat u kunt winnen biedt een middag vol wielerplezier en genot in het Amstel Gold Race VIP-paviljoen. U bent welkom vanaf 11:00 uur en de dag zal rond 18:30 uur ten einde zijn. Vanuit het paviljoen heeft u de mogelijkheid om alle doorkomsten, de finishes, de huldigingen en het eerste interview met de kersverse winnaars live mee te maken. Uiteraard onder het genot van een aantal heerlijke culinaire lekkernijen.

U kunt de heren en dameswedstrijd volgen op de verschillende schermen in het paviljoen en daarnaast heeft u vanaf het VIP-terras zicht op de finishlijn. Als VIP-gast kunt u niet dichter bij de finishlijn zitten. Een unieke beleving!
  • Toegang tot het Amstel Gold Race VIP-paviljoen direct aan de finish
  • Deelname culinair programma
  • Getuige van de passages aan de finishlijn, finish & huldiging heren en dames
  • Bijwonen eerste interview winnaars in VIP-paviljoen
  • Ontmoeting met diverse oud-winnaars
  • Gereserveerde parkeerplaats bij het VIP-paviljoen
  • U ontvangt het rondeboek en een leuk presentje
 
Prijswinnaars ontvangen telefonisch bericht op woensdag 17 april.