text.skipToContent text.skipToNavigation

Structuurverf

0 producten gevonden

Structuurverf kopen?

Structuurverf kopen doet u bij PontMeyer. Wij hebben een ruime keuze van verschillende verven en soorten latex. Zo hebben wij onder andere de populaire PontMeyer structuurverf. Dit is een pastavormige structuurverf met zeer fijne kwartskorrels. De verf is stootvast en heeft een rendement van 2,4 vierkante meter per liter. Ze zijn voor zowel binnen als buiten toepasbaas. Onze producten zijn nu gemakkelijk online te bestellen of af te halen in een van onze vestigingen. Heeft u nog vragen over het aanbrengen van de verf? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Structuurverf aanbrengen

Structuurverf aanbrengen lijtk eenvoudig, maar toch zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Volg deze acht stappen en voor het beste resultaat:

- Gebruik afplaktape om de vloer, randen van het plafond en de plinten af te schermen. Bescherm de vloer met folie.
- Voorbehandel en reinig de muur.
- Vul de scheuren en gaten met plamuur en verwijder de oude verfresten.
- Kit of lijm de randen af voor een strak resultaat.
- Gebruik (optioneel) een voorstrijk op de muur
- Breng met een blokkwast verf aan op de hoeken en randen
- Breng de structuurverf aan van boven naar beneden in banen van circa 50 centimeter
- Verdeel de verf met eens structuurroller.

Voor een ideaal resultaat is het van belang om meteen na het aanbrengen van de verf met de roller de muur te bewerken. Zo droogt de aangebrachte laag niet op en creëer je een gelijke structuur. Zo voorkomt u ongelijkheden en strepen. Heeft u een roller of ander schildermateriaal nodig? Bekijk hier ons assortiment schilderbenodigdheden. Met PontMeyer schildert u zo in een handomdraai de wanden met een unieke structuur. Gaat u toch liever voor een glad effect? Bekijk dan ons assortiment muurverf.

Stuctuurverf verwijderen

Wilt u een nieuwe laag verf aanbrengen en de oude structuurverf verwijderen? Dan hebben wij enkele tips! In de praktijk kunt u dit op drie verschillende manier doen. Optie 1: U schuurt het muuroppervlak glad. Optie 2: U stoomt de korrels los. Optie 3: U Bedekt de korrels met een egaline.

Structuurverf grof

In ons assortiment hebben wij zowel verf met een groffe als fijne structuur. Deze zijn te gebruiken op bijna alle ondergronden zoals gips, beton, of gipskartonplaten. U kunt kiezen uit structuurverf fijn, met kleine zandkorrels of structuurverf grof, met grote zandkorrels. Zo creëert u voor iedere situatie een uniek effect. Voor het beste resultaat dient u de ondergrond te ontvetten en stofvrij te maken. Voor het beste resultaat raden wij aan de muur te behandelen voorstrijkmiddel. U laat de muur goed drogen voor je de structuurverf aanbrengt. Vergeet uiteraard niet de plinten, randen en kozijnen af te plakken. Zo bent u klaar om aan de slag te gaan met de verf!