text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Merk
Product
Toon meer Toon minder
Toepassingsgebied
Kleurgroep
Filter 20 resultaten

Beits, olie en teer

20 producten gevonden

Beits kopen?

Beits is geschikt voor het bescherming van uw tuinhout. Door beits te gebruiken geeft u uw hout niet alleen een kleur, ook de levensduur wordt ermee verlengt. Tuinbeits is dampdoorlatend, wat betekent dat vocht het hout ten allen tijde kan verlaten. Beits beschermt het hout tegen vochtopname. Kies uit een dekkende of transparante beits. Een transparante beits heeft een lichte dekking waardoor de houtnerf zichtbaar blijft, bij een dekkende beits ziet u deze niet meer.

Bent u op zoek naar informatie over het beitsen van steigerhout? Lees dan ons artikel over steigerhout behandelen

Beits en houtconservering

Houtconservering draagt bij aan de duurzaamheid van het tuinhout. Denk hierbij aan impregneermiddel voor een langere levensduur, maar ook om het hout te beschermen tegen ongedierte zoals houtworm. U vind bij PontMeyer een ruim assortiment beits voor houtconservering. Voor het aanbrengen van uw beits of houtconservering dient de ondergrond te zijn voor behandeld. U vind bij PontMeyer diverse producten voor het voorbehandelen van uw hout.

Beits steigerhout

Naast de standaard beits kunt u ook een beits gebruiken voor het beschermen van uw steigerhout. U beschermt hiermee het hout, waardoor de levensduur verlengt wordt. Maak uw keuze uit white wash, grey wash, dark grey wash of de antraciet wash. Steigerhout beits is licht dekkend, maar zorgt ervoor dat de houtnerf en vlamtekeningen zichtbaar blijven. Deze beits droogt snel en is makkelijk aan te brengen.

Beits en houtsoorten

De beits van PontMeyer is voor vele houtsoorten geschikt. Zo is het toepasbaar op bijvoorbeeld steigerhout, geïmpregneerd hout, vurenhout en andere houtsoorten. Gaat u een speciale houtsoort beitsen en wilt u zeker weten of dit kan met onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van de vestigingen.

Verwerking van beits

De verwerking van beits is belangrijk. Zorg bij het verduurzamen van uw tuinhout voor voldoende bescherming. In verband met de chemische stoffen in het product. Het dragen van een werkhandschoenen en veiligheidsbril wordt geadviseerd. U brengt de beits of houtconservering aan met een kwast of beitsroller. Indien u een grovere houtsoort gaat bewerken, kunt u het beste een blokkwast gebruiken voor een strak resultaat.

Beits en houtconservering kopen kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.

Assortiment kleuren beits

PontMeyer heeft beits in de kleuren:

  • Blauw
  • Bruin
  • Geel
  • Grijs
  • Groen
  • Oranje
  • Transparant
  • Wit
  • Zwart