text.skipToContent text.skipToNavigation

Fibo

0 producten gevonden

Binnen PontMeyer vindt u een ruim assortiment aan Fibo Trespo artikelen. Dit assortiment bestaat uit wandpanelen en werkbladen voornamelijk voor keukens. Van oorsprong is Fibo Trespo een schildersbedrijf. Waarbij ze voornamelijk houtvezelplaten schilderden. Van daaruit zijn zij doorontwikkeld en de afgelopen jaren staan zij vooral bekend als experts op het gebied van wandpanelen. Op deze pagina vindt u alles op het gebied van Fibo Trespo. Aan de linkerkant van deze pagina ziet u de mogelijkheden om te filteren waarmee u snel bij het door u gewenste artikel komt. Als u meer wil weten over wat Fibo Trespo te bieden heeft kunt u hieronder verder lezen.

Fibo Trespo wandpanelen

Fibo Trespo produceert kwalitatief hoogwaardige wandpanelen. Deze voldoen aan de hoogste eisen die te stellen zijn aan bijvoorbeeld panelen die geschikt zijn voor de badkamer. De panelen van Fibo Trespo worden opgebouwd uit multiplex, spaanplaat, MDF, HDF. Als laatste worden de panelen afgewerkt met een waterdichte HPL toplaag. Deze tegels hebben mooie en strakke tegelmotieven waardoor het lijkt of het een echte tegelwand betreft. Deze HPL toplaag zorgt ervoor dat deze panelen ongevoelig zijn voor schimmels. Ideaal dus voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Doordat de voegen helemaal glad zijn in de panelen kan er minder vuiligheid aan hechten waardoor het makkelijk is schoon te houden.

Het monteren van Fibo Trespo

Een ander belangrijk voordeel van de Fibo Trespo wandpanelen is dat ze zeer eenvoudig te bevestigen zijn. Dit gaat door een eenvoudig te gebruiken klikverbinding. Voorstrijken, stucen en/of lijmen is dus niet nodig bij deze panelen. Ook over bestaand tegelwerk heen werken behoort tot de mogelijkheden. Het renoveren van een ruimte is dus heel erg eenvoudig met deze panelen.

Fibo Trespo kopen bij PontMeyer

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan Fibo Trespo. De meeste van deze artikelen zijn op voorraad. We kunnen hierdoor vaak snel en betrouwbaar leveren. Voor 13.00 uur besteld betekent dat we het de volgende dag kunnen bezorgen. Bij orders boven de € 450,- bezorgen we gratis. Als er geen voorraad is kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice om via deze weg een leverindicatie op te vragen. Onze klanten service is bereikbaar tussen 07.00 uur en 19.00 uur. Naast bezorgen kunt u er bij PontMeyer ook voor kiezen om uw order af te halen in één van onze vestigen. Deze zijn in heel het land aanwezig. Op onze vestigingen pagina kunt u zien welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.