text.skipToContent text.skipToNavigation

Tuinbeits en houtconservering

  • 1(current)
  • 3
59 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Tuinbeits

Tuinbeits is geschikt voor het bescherming van uw tuinhout. Door tuinbeits te gebruiken geeft u uw hout niet alleen een kleur, ook de levensduur wordt ermee verlengt. Tuinbeits is dampdoorlatend, wat betekent dat vocht het hout ten allen tijde kan verlaten. Beits beschermt het hout tegen vochtopname. Kies uit een dekkende of transparante beits. Een transparante beits heeft een lichte dekking waardoor de houtnerf zichtbaar blijft, bij een dekkende beits ziet u deze niet meer.

Houtconservering

Houtconservering draagt bij aan de duurzaamheid van het tuinhout. Denk hierbij aan impregneermiddel voor een langere levensduur, maar ook om het hout te beschermen tegen ongedierte zoals houtworm. U vind bij PontMeyer een ruim assortiment voor het behandelen van uw tuinhout. Voor het aanbrengen van uw beits of houtconservering dient de ondergrond te zijn voor behandeld. U vind bij PontMeyer diverse producten voor het voorbehandelen van uw hout.

Steigerhoutbeits

Naast de standaard beits kunt u ook een beits gebruiken voor het beschermen van uw steigerhout. U beschermt hiermee het hout, waardoor de levensduur verlengt wordt. Maak uw keuze uit white wash, grey wash, dark grey wash of de antraciet wash. Steigerhout beits is licht dekkend, maar zorgt ervoor dat de houtnerf en vlamtekeningen zichtbaar blijven. Deze beits droogt snel en is makkelijk aan te brengen.

Verwerking

Zorg bij het verduurzamen van uw tuinhout voor voldoende bescherming. In verband met de chemische stoffen in het product. Het dragen van een mondkapje, handschoenen en veiligheidsbril wordt geadviseerd. U brengt de beits of houtconservering aan met een kwast of beitsroller. Indien u een grovere houtsoort gaat bewerken, kunt u het beste een blokkwast gebruiken voor een strak resultaat.

Tuinbeits en houtconservering kopen kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.