text.skipToContent text.skipToNavigation

zwaluw fireprotect sealant acrylaat wit 310ml

ID K500101210
Product
Acrylaatkit
Kleuromschrijving
Wit
Maatvoering
koker 310ml
Meer specificaties

Log in om prijzen te zien

Productbeschrijving

Brandwerend afdichten van aansluitvoegen en naden, of op plaatsen waar eisen worden gesteld aan brandwerendheid van bepaalde ruimten of constructies. Brandwerendheid getest conform EN 1366-4 tot 120 minuten in een voeg van 20mm breed. Gecombineerd met Fireprotect PU Foam tot 180 minuten in een voeg van 30mm breed.

Kenmerken

  • Fireprotect Acrylic Sealant is een 1-component brandwerende acrylaat-kit op dispersiebasis
  • Fireprotect Acrylic Sealant heeft een brandweerstand tot 4 uur in lineaire voegen en een bewegingsopname van 7,5%
  • Plasto-elastische afdichtingskit op welke boven de +120°C licht opschuimt en geschikt is voor het brandwerend afdichten van lineaire voegen
Fysieke specificaties
Samenstelling Pasteus
Soort verpakking koker
Maatvoering koker 310ml
Kleuromschrijving Wit
Technische specificaties
Toelichting algemeen Zwaluw FP Acrylic Sealant is een 1-component brandwerende acrylaat-kit op dispersiebasis. Zwaluw FP Acrylic Sealant heeft een brandweerstand tot 4 uur in lineaire voegen en een bewegingsopname van 7,5%. Plasto-elastische afdichtingskit die boven de +120°C licht opschuimt en geschikt is voor het brandwerend afdichten van lineaire voegen. Niet geschikt voor continue waterbelasting. Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden.
Algemene specificaties
Overschilderbaarheid Ja
Product Acrylaatkit
Merk Zwaluw
Toepassingsgebied Binnen en buiten
Houdbaarheid In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 18 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.